Rocco Administrator
Број порука : 465 Age : 30 Registration date : 20.10.2006
| Наслов: Konkurs za GLOBAL-MODERATORA Tue Feb 06, 2007 12:49 am | |
| Ovde se prijavljujte za global moderatora...Naci za moderatora svih foruma...U prijavi morate navesti razlog za vasu prijavu | |
|
L@dyD@rk Moderator
Број порука : 1 Age : 30 Registration date : 08.04.2007
| Наслов: Re: Konkurs za GLOBAL-MODERATORA Sun Apr 08, 2007 10:31 am | |
| HI Narda's here! Prijavljujem se! sad zasto? pa,ja to znam da radim na invisionfree,ali ni ovde siiigurno nije drugacije..razumem english...i...sta,znam sta bih trebala da radim! Inace,nisi normalan sa ovim smajlijima...a za mene ces morati da ubacis neki XD smajli.moze?pozz | |
|
Rocco Administrator
| Наслов: Re: Konkurs za GLOBAL-MODERATORA Sun Apr 08, 2007 1:06 pm | |
| - L@dyD@rk ::
- HI Narda's here!
Prijavljujem se! sad zasto? pa,ja to znam da radim na invisionfree,ali ni ovde siiigurno nije drugacije..razumem english...i...sta,znam sta bih trebala da radim! Inace,nisi normalan sa ovim smajlijima...a za mene ces morati da ubacis neki XD smajli.moze?pozz E Narda... Caos!!!! Ok,posto si jedina prijavljena ti si GLOBAL MOD!!!!!! Ajde dovedi jos clanova...PLZ!!!! LOCK | |
|
Rocco Administrator
| Наслов: Re: Konkurs za GLOBAL-MODERATORA Sun Apr 08, 2007 1:06 pm | |
| - L@dyD@rk ::
- HI Narda's here!
Prijavljujem se! sad zasto? pa,ja to znam da radim na invisionfree,ali ni ovde siiigurno nije drugacije..razumem english...i...sta,znam sta bih trebala da radim! Inace,nisi normalan sa ovim smajlijima...a za mene ces morati da ubacis neki XD smajli.moze?pozz E Narda... Caos!!!! Ok,posto si jedina prijavljena ti si GLOBAL MOD!!!!!! Ajde dovedi jos clanova...PLZ!!!! LOCK | |
|
Sponsored content
| Наслов: Re: Konkurs za GLOBAL-MODERATORA | |
| |
|